Nurmolandia

Mikä on Nurmolandia ja kuka on Eva on?

Nurmolandia

Nurmolandia on perustettu huhtikuussa 2018 Evan pitkä-aikaisesta haaveesta yhdistää omaan työhön eläimet ja lapset. Nurmolandia sijaitsee perhe Nurmisen kotona Jämsässä, Keski-Suomessa.

Eva on 37 (-85) vuotias kahden lapsen ( tyttö -12 ja poika -14) äiti ja vaimo.

Eva vaikutti vuosia myös MLL:n Jämsän paikallisyhdistyksessä.

Eva on vuonna 2006 valmistunut lähihoitajaksi ja tehnyt vuosien työuran avo-ja laitospuolella vanhusten parissa. Tähän päälle Eva syvensi lasten ja perhetyön-osa-alueita valmistumalla lasten-ja perhetyön ohjaajaksi kesällä 2018.

Omien lasten saamisen myötä kiinnostus perhetyöhön ja lapsiperheiden auttamiseen heräsi ja omien eläinten lukumäärän kasvamisen myötä kirkastui ajatus molempien yhdistämisestä. Ensimmäiset neljä vuotta Eva teki lapsiperheiden kotipalvelua eläintoiminnan lisäksi mutta kalenterin painottuessa eläintoimintaan, Eva lopetti lapsiperhe työn joulukuussa 2021.

Eva on opiskellut myös imetystukea imetystuki ry:n kursseilla, GreenCarea ammattikorkeakoulussa sekä lymfahierontaa vyöhyketerapeutin opastuksella.

Eva valmistui myös eläinkommunikointi mestariksi sekä silent healing-energiahoitajaksi keväällä 2019. Eva on suorittanut myös Reiki 1- ja 2 kurssin sekä opiskellut ja pohtinut mm.ratsastuspelkoa Coahing with connection Katariina Alongin järjestämällä pelko-kurssilla. Toukokuussa 2020 Eva valmistui myös eläinavusteiseksi valmentajaksi ja Jaager-koira sertifioitui Evan työpariksi.

Eva valittiin tammikussa 2020 Katariina Alongin coaching with connection ratsastajan istuntaopettaja-koulutukseen ja Eva valmistui joulukuussa 2020 viralliseksi istuntaopeksi. Eläintenkouluttajan at-opinnot Ylä-Savon ammattiopistossa Eva aloitti  keväällä  2022.

Evan innostuessa 2019 ratsujousiammunnasta, lähti ihan uusi ajatus Nurmolandian toiminnasta liikkeelle ja vuodesta 2020 Nurmolandiassa on harrastettu ja kilpailtu aktiivisesti ratsujousiammuntaa. Nurmolandiassa on toistaiseksi ainoa Keski-Suomen ympärivuotinen ratsujousiammunta rata. Eva itse harrastaa ratsujousiammuntaa aktiivisesti ja kilpailee maajoukkueessa. Eva opiskelee myös Suomen ratsujousiampujain liiton kouluttaja-kanditaaksi.

Kokemusta hevosista Evalla on vuosia.Eva on aloittanut ratsastamisen 3-vuotiaana Sintra-nimisellä shettiksellä ja ratsastaa edelleen lähes päivittäin. Suorittamisen ja reenaamisen sijaan nykyään ratsastaminen ja hevosten kanssa oleminen on vuorovaikutuksen ja yhteistyön vahvistamista:metsässä samoilua, kaulanaruilua, ratsastusjousiammuntaa, temppuratsastusta ymsyms.

Muista Nurmolandian eläimistä Evalla on kokemusta myös useampi vuosi ja joka päivä Eva oppii uutta eläimistä, hoidosta ja hyvinvoinnista. 

Nurmolandian rekisteritietoseloste.

Koti- ja/tai eläinpalvelu asiakkaiden mahdollisia paperisia yhteystietoja (nimi, osoite, sposti, puh.numero)säilytetään lukollisen oven takana tai pin-koodin sekä salasanan tarvitsevassa sähköpostissa eikä muilla ole niihin pääsyä eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin mihin sovittu. Asiakassuhteen päätyttyä tiedot poistetaan tai hävitetään asiaankuuluvin tavoin. Asiakas saa halutessaan tietoonsa omat asiakasmerkintönsä.

Toistaiseksi en lähetä asiakkailleni viikko kirjeitä tai tarjouksia sähköpostitse.