Nurmolandia

Mikä on Nurmolandia ja kuka on yksityinen elinkeinon harjoittaja?

Nurmolandia

Nurmolandia on perustettu huhtikuussa 2018 Evan pitkä-aikaisesta haaveesta yhdistää omaan työhön eläimet ja lapset. Nurmolandia sijaitsee perhe Nurmisen kotona Jämsässä, Keski-Suomessa.

Eva on 33 (-85) vuotias kahden lapsen ( tyttö -12 ja poika -14) äiti ja vaimo.

Eva vaikuttaa myös MLL:n Jämsän paikallisyhdistyksessä sekä koko perhe toimii PeLan tukiperheenä.

Eva on vuonna 2006 valmistunut lähihoitajaksi ja tehnyt vuosien työuran avo-ja laitospuolella vanhusten parissa. Viimeisimmäksi tällä saralla Eva on työskennellyt Jämsän Terveyden varahenkilö-yksikössä.

Omien lasten saamisen myötä kiinnostus perhetyöhön ja lapsiperheiden auttamiseen heräsi ja omien eläinten lukumäärän kasvamisen myötä kirkastui ajatus molempien yhdistämisestä.

Eva aloitti tammikuussa 2017 Jyväskylän Kristillisessä opistossa lasten- ja perhetyön ohjaajan tutkinnon päiväopiskelijana, mutta sai puolen vuoden opiskelujen jälkeen oppisopimuspaikan yksityisestä päiväkodista ja on siellä työskennellyt vastuullisena lastenhoitajana vuoden verran. Eva valmistui lasten- ja perhetyön ohjaajaksi kesäkuussa 2018.

Eva on opiskellut myös imetystukea imetystuki ry:n kursseilla sekä lymfahierontaa vyöhyketerapeutin opastuksella.

Kokemusta hevosista Evalla on vuosia.Eva on aloittanut ratsastamisen 3-vuotiaana Sintra-nimisellä shettiksellä ja ratsastaa edelleen lähes päivittäin. Suorittamisen ja reenaamisen sijaan nykyään ratsastaminen ja hevosten kanssa oleminen on vuorovaikutuksen ja yhteistyön vahvistamista.

Muista Nurmolandian eläimistä Evalla on kokemusta myös useampi vuosi ja joka päivä Eva oppii uutta eläimistä, hoidosta ja hyvinvoinnista.

Nurmolandian rekisteritietoseloste.

Koti- ja/tai eläinpalvelu asiakkaiden mahdollisia paperisia yhteystietoja (nimi, osoite, sposti, puh.numero)säilytetään lukollisen oven takana tai pin-koodin sekä salasanan tarvitsevassa sähköpostissa eikä muilla ole niihin pääsyä eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin mihin sovittu. Asiakassuhteen päätyttyä tiedot poistetaan tai hävitetään asiaankuuluvin tavoin. Asiakas saa halutessaan tietoonsa omat asiakasmerkintönsä.

Toistaiseksi en lähetä asiakkailleni viikko kirjeitä tai tarjouksia sähköpostitse.