Tällä sivulla esittäytyy Nurmolandian eläimet. Nurmolandiasta löytyy heppoja, poneja, lampaita, vuohia, kanoja,pupuja, koiria ja kissoja. Nurmolandiassa on myös isännän matelija-innostuksen vuoksi Tähti-niminen viljakäärme sekä Väinö-niminen sinikieliskinkki, muurigekko Vekkuli Sulukunen sekä parta-agama Yoda,mutta matelijat asuvat sisätiloissa eivätkä ole asiakkaille suoraan nähtävillä.

KOTIELÄINPIHA TOIMINTA ON NURMOLANDIASSA PÄÄTTYNYT. ELÄINPALVELUT VARATTAVISSA EVALTA!, katso kohta HINNOITTELU!

Lempeä jättiläinen Donna 15v

Donna on isokokoinen irlannincob tamma mutta erittäin lempeä, rauhallinen ja ihmisistä välittävä hevonen. Donna on erittäin taitava lajissa kuin lajissa: Donnalla voi mennä tasokasta kouluratsastusta ja hypätä metrin esteitä. Sillä voi reenata ratsastusjousiammuntaa, kaulanaruilua, samoilla metsissä ja vetää rankoja/ahkiota/kärryjä/suksia perässä.

Jytkyt soturiponit Esme 10v ja Kastanja 5v

Esme, puoliksi musta ja puoliksi ruskea Liettuan kylmäveriristeytys on ihana ja lempeä nallekarhu jolla on pienet, pehmeät liikkeet ja iso rinta johon painautua. Kastanja pikkuinen, isokokoinen Liettuan kylmäverinen vielä kasvaa henkisesti ja sopeutuu Nurmolandian toimintaan pikku hiljaa iän karttuessa.

Karma Chamelleon eli Karo Karkki Karoliinuska 10v.

Karo on suuri ja lempeä lämminveri tamma jolla on reilusti korkeutta muihin Nurmolandian heppoihin verrattuna, 170cm. Karo on super hieno lasten ratsu ja mieletön soturiheppa jouskaradalla.

Antero Armas, kippura varvas 18v

Antero on Karoliinan lailla Ruotsalainen lämmiverinen, nopea ja herkkä herrasmies. Antero on sympaattinen ja rauhallinen iso poika jolla on kokoa 170cm.

Pikku Prinsessa Valkyrja 16v

Vallu on erittäin sievä ja kiltti issikkaneitokainen. Valkyrjan selässä on turvallista ratsastaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Valkyrjalla pääsee kokeilemaan töltin vauhtia-Vallu on ollut aikaisemmin kova menijä islanninhevosten askellajikisoissa!

Pieni metsänpeikko Thotti Tötterström

Thotti on 19 vuotias islanninpoika joka hurmaa kaikki asiakkaat lempeydellään, tyyneydellään ja maailman tasaisimmilla askellajeillaan. Thotti on kunnon maastomopo ja mieletön soturiponi ratsastusjousiammunnassa.

Nurmolandiassa viipeltää 2 ihanaa pupusta, Persikka ja Gepsu. Pojat asuvat  pääsääntöisesti tallissa mutta ulkoilevat kesällä pihassa.

Lampaat Prinsessa, Aurora, Einari ja Alisa sekä Ilmari karitsa.
Lampaat ovat hyvin ihmis(-ja ruoka)ystävällisiä kaikkien kanssa toimeen tulevia, heitä pääsee rapsuttelemaan ja halimaan pihalla.Lampaat ovat hyvin innokkaita lähtijöitä luontovaellukselle mukaan!

Vuohet Nami ja Nekku sekä Helinä ja  Köpi

Nämä söpöliinit ovat halittavissa ja pusuteltavissa Nurmolandiassa.Vuohet osallistuvat myös mm.agilityyn sekä luontovaellukselle.

Kanatuiset ja kuukkelit.

Kanatuiset kuopsuttavat ja kaapsuttavat Kukko Kukkosen johdolla Nurmolandian kukkapenkit sekä munivat super maukkaita ja ihanan värisiä munia

Mortti ja Mau

Maatiaiskissat Mortti 16v ja Mau 3v vipeltävät pääsääntöisesti omissa menoissaan mutta varsinkin Mortti super hellyydenkipeänä saattaa ilmestyä asiakkaiden jalkoihin kehräämään.

Pienen pieni vauvakissa Salamander.

Salamander on syntynyt heinäkuussa -19 ja opettelee Mortin johdolla kissan elämää Nurmolandiassa. Salkku on todella ihmisystävällinen kissa ja utelias kaveri.

Nurmolandian laumanvartijoina toimii Ilona, Pyreneittenmastiffi ja Jaager, gorgiristeytys. Ilona on  pikku piraija tyttönen jonka työtehtävä on vahtia Nurmolandian laumaa metsän eläimiltä. Jaager, Nakkirakki taas on Evan työpariksi sertifioitunut eläinavusteinen valmennus koira joka sympaattisuudellaan ja ihmisläheisyydellään hurmaa isot ja pienet asiakkaat.