Tällä sivulla esittäytyy Nurmolandian eläimet. Nurmolandiasta löytyy heppoja, poneja, lampaita, vuohia, kanoja,pupuja, koiria ja kissoja. Nurmolandiassa on myös isännän matelija-innostuksen vuoksi Tähti-niminen viljakäärme sekä Väinö-niminen sinikieliskinkki, muurigekko Vekkuli Sulukunen sekä parta-agama Yoda,mutta matelijat asuvat sisätiloissa eivätkä ole asiakkaille suoraan nähtävillä.

KOTIELÄINPIHA TOIMINTA ON NURMOLANDIASSA PÄÄTTYNYT. ELÄINPALVELUT VARATTAVISSA EVALTA!, katso kohta HINNOITTELU!

Lempeä jättiläinen Donna 16v

Donna on isokokoinen irlannincob tamma mutta erittäin lempeä, rauhallinen ja ihmisistä välittävä hevonen. Donna on erittäin taitava lajissa kuin lajissa: Donnalla voi mennä tasokasta kouluratsastusta ja hypätä metrin esteitä. Sillä voi reenata ratsastusjousiammuntaa, kaulanaruilua, samoilla metsissä ja vetää rankoja/ahkiota/kärryjä/suksia perässä.

Jytky soturiponi Kastanja 6v

Kastanja pikkuinen, isokokoinen Liettuan kylmäverinen vielä kasvaa henkisesti ja sopeutuu Nurmolandian toimintaan pikku hiljaa iän karttuessa.

Karma Chamelleon eli Karo Karkki Karoliinuska 11v.

Karo on suuri ja lempeä lämminveri tamma jolla on reilusti korkeutta muihin Nurmolandian heppoihin verrattuna, 170cm. Karo on super hieno lasten ratsu ja mieletön soturiheppa jouskaradalla.

Pikku Prinsessa Valkyrja 17v

Vallu on erittäin sievä ja kiltti issikkaneitokainen. Valkyrjan selässä on turvallista ratsastaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Valkyrjalla pääsee kokeilemaan töltin vauhtia-Vallu on ollut aikaisemmin kova menijä islanninhevosten askellajikisoissa!

Pieni metsänpeikko Thotti Tötterström

Thotti on 20 vuotias islanninpoika joka hurmaa kaikki asiakkaat lempeydellään, tyyneydellään ja maailman tasaisimmilla askellajeillaan. Thotti on kunnon maastomopo ja mieletön soturiponi ratsastusjousiammunnassa.

Nurmolandiassa viipeltää 2 ihanaa pupusta, Pippuri ja Gepsu. Pojat asuvat  pääsääntöisesti tallissa mutta ulkoilevat kesällä pihassa.

Lampaat Prinsessa, Aurora, Einari ja Alisa sekä Ilmari karitsa.
Lampaat ovat hyvin ihmis(-ja ruoka)ystävällisiä kaikkien kanssa toimeen tulevia, heitä pääsee rapsuttelemaan ja halimaan pihalla.Lampaat ovat hyvin innokkaita lähtijöitä luontovaellukselle mukaan!

Vuohet Nami ja Nekku sekä Helinä ja  Köpi

Nämä söpöliinit ovat halittavissa ja pusuteltavissa Nurmolandiassa.Vuohet osallistuvat myös mm.agilityyn sekä luontovaellukselle.

Kanatuiset ja kuukkelit.

Kanatuiset kuopsuttavat ja kaapsuttavat Kukko Kukkosen johdolla Nurmolandian kukkapenkit sekä munivat super maukkaita ja ihanan värisiä munia

Mortti ja Mau

Maatiaiskissat Mortti 16v ja Mau 3v vipeltävät pääsääntöisesti omissa menoissaan mutta varsinkin Mortti super hellyydenkipeänä saattaa ilmestyä asiakkaiden jalkoihin kehräämään.

Pienen pieni vauvakissa Salamander.

Salamander on syntynyt heinäkuussa -19 ja opettelee Mortin johdolla kissan elämää Nurmolandiassa. Salkku on todella ihmisystävällinen kissa ja utelias kaveri.

Nurmolandian laumanvartijoina toimii Ilona, Pyreneittenmastiffi ja Jaager, gorgiristeytys. Ilona on  iso tyttönen jonka työtehtävä on vahtia Nurmolandian laumaa metsän eläimiltä. Jaager, Nakkirakki taas on Evan työpariksi sertifioitunut eläinavusteinen valmennus koira joka sympaattisuudellaan ja ihmisläheisyydellään hurmaa isot ja pienet asiakkaat.