Tällä sivulla esittäytyy Nurmolandian eläimet. Nurmolandiasta löytyy heppoja, poneja, lampaita, vuohia, kanoja,pupuja, koiria ja kissoja. Nurmolandiassa on myös isännän matelija-innostuksen vuoksi Tähti-niminen viljakäärme sekä Väinö-niminen sinikieliskinkki, muurigekko Vekkuli Sulukunen sekä parta-agama Yoda,mutta matelijat asuvat sisätiloissa eivätkä ole asiakkaille suoraan nähtävillä.

KOTIELÄINPIHA TOIMINTA ON NURMOLANDIASSA PÄÄTTYNYT. ELÄINPALVELUT VARATTAVISSA EVALTA!

Lempeä jättiläinen Donna 14v

Donna on isokokoinen irlannincob tamma mutta erittäin lempeä, rauhallinen ja ihmisistä välittävä hevonen. Donna on erittäin taitava lajissa kuin lajissa: Donnalla voi mennä tasokasta kouluratsastusta ja hypätä metrin esteitä. Sillä voi reenata ratsastusjousiammuntaa, kaulanaruilua, samoilla metsissä ja vetää rankoja/ahkiota/kärryjä/suksia perässä.

Äitin satuponi, pikkuponi Calle 9v

Calle on myös irlannincob-rotuinen mutta huomattavasti pienempi kuin Donna. Calle on osaava nuorimies jolla on pilkettä silmäkulmassa sekä suuri sydän johon mahtuu monta asiakasta halittavaksi.

Karma Chamelleon eli Karo Karkki Karoliinuska 9v.

Karo on suuri ja lempeä lämminveri tamma jolla on reilusti korkeutta muihin Nurmolandian heppoihin verrattuna, 170cm. Karo on ensijaisesti Evan ratsu mutta tekee varsinkin istuntavalmennuksia, tämän tytön kyydissä on nimittäin haastetta istua!

Antero Armas, kippura varvas 17v

Antero on Karoliinan lailla Ruotsalainen lämmiverinen, nopea ja herkkä herrasmies. Antero on sympaattinen ja rauhallinen iso poika jolla on kokoa 170cm.

Pikku Prinsessa Valkyrja 15v

Vallu on erittäin sievä ja kiltti issikkaneitokainen. Valkyrjan selässä on turvallista ratsastaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Valkyrjalla pääsee kokeilemaan töltin vauhtia-Vallu on ollut aikaisemmin kova menijä islanninhevosten askellajikisoissa!

Pieni metsänpeikko Thotti Tötterström

Thotti on 18 vuotias islanninpoika joka hurmaa kaikki asiakkaat lempeydellään, tyyneydellään ja maailman tasaisimmilla askellajeillaan. Thotti on kunnon maastomopo ja mieletön soturiponi ratsastusjousiammunnassa.

Lehmänkirjava cowgirl Alma 12v

Alma "Almuska Albambiino" on 115cm korkea risteytysponi jolla voi ratsastaa alakouluikäiset lapset aloittelijoista kokeneempiin. Alma on kiltti ja herkkä avuille, liikkuu reippaasti eteenpäin ja on maastovarma ponskuli.

Almassa on Evan epäilyjen mukaan ainakin shettistä ja issikkaa.

Nurmolandiassa viipeltää 6 ihanaa pupusta. Osa pupuista asuu ulkona mutta kaksi leikkaamatonta poitsua sisätiloissa.

Lampaat Prinsessa, Aurora, Einari ja Alisa sekä Ilmari- ja Taikakuu karitsat.
Lampaat ovat hyvin ihmis(-ja ruoka)ystävällisiä kaikkien kanssa toimeen tulevia, heitä pääsee rapsuttelemaan ja halimaan pihalla.Lampaat ovat hyvin innokkaita lähtijöitä luontovaellukselle mukaan!

Vuohet Nami ja Nekku sekä Helinä ja  Köpi

Nämä söpöliinit ovat halittavissa ja pusuteltavissa Nurmolandiassa.Vuohet osallistuvat myös mm.agilityyn sekä luontovaellukselle.

Kanatuiset ja kuukkelit.

Kanatuiset kuopsuttavat ja kaapsuttavat Kukkonen ja Lumimies kukkojen johdolla Nurmolandian kukkapenkit sekä munivat super maukkaita ja ihanan värisiä munia

Mortti ja Mau

Maatiaiskissat Mortti 16v ja Mau 3v vipeltävät pääsääntöisesti omissa menoissaan mutta varsinkin Mortti super hellyydenkipeänä saattaa ilmestyä asiakkaiden jalkoihin kehräämään.

Pienen pieni vauvakissa Salamander.

Salamander on syntynyt heinäkuussa -19 ja opettelee Mortin johdolla kissan elämää Nurmolandiassa. Salkku on todella ihmisystävällinen kissa ja utelias kaveri.

Nurmolandian laumanvartijoina toimii Ilona, Pyreneittenmastiffi ja Jaager, gorgiristeytys. Ilona on lempeä, isoksi kasvava, vielä pikku piraija tyttönen jonka työtehtävä on vahtia Nurmolandian laumaa metsän eläimiltä. Jaager, Nakkirakki taas on Evan työpariksi sertifioitunut eläinavusteinen valmennus koira joka sympaattisuudellaan ja ihmisläheisyydellään hurmaa isot ja pienet asiakkaat.