Kotieläinpiha

Kotieläinpihan eläimet ovat Eva ja Jani Nurmisen omistuksessa .


Nurmolandian eläimet ovat kaikki vastuuvakuutettuja.


Otto ja Silvi on yksityishenkilöiden omistuksessa, mutta sovitusti Nurmolandia käytössä.


KOTIELÄINPIHA

SEURAAVAN KERRAN AUKI PÄÄSIÄISENÄ

PERJANTAINA 19.4 KLO 12-16 JA LAUANTAINA 20.4 KLO 12-16

Kesällä auki säännöllisesti 1.6-3.8 to-la klo 12-16 (LUKUUNOTTAMATTA 22.6 JA 28-29.5)

Seuraa ilmoittelua somessa #nurmolandia

MAATILATYÖ/ELÄINTENHOITO-PÄIVÄT JA PONSKUPÄIVÄT:

(erillinen ilmottautuminen Evalle)

TULOSSA TAAS KEVÄÄLLÄ!
My Little Pony Zinnia 13v
Zinnia on 95cm/painoraja 35kg shetlanninponi ja oikein todellinen lastenponi. Zinnia kulkee talutusratsastuksessa ja kärryjen kanssa missä vaan ja minne vaan, Zinnia on vieraillut myös kouluilla, päiväkodeilla ja vanhusten palvelutalossa.

Islanninpoika Otto 28v

Pieni metsänpeikko poika on yksityisomistuksessa Nurmolandiassa mutta satunnaisessa tuntikäytössä sopimuksen mukaan.

Äiti Maa Donna 12v.
Donna on Irlannincob tamma ja äärimmäisen rauhallinen, kiltti ja ihmisläheinen hevonen. Donnalla on uskomaton kyky toimia rauhoittavana esimerkkinä ja siksi soveltuu erittäin hyvin terapiatyöhön.Donna on osaava mutta liikkuu mielellään omalla mukavuusalueellaan.

Karamelli-Calle

Calle on kaunis kuin karamelli niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. Calle on vasta 6-vuotias irlannincob ruuna mutta tasainen, osaava ja erittäin kiltti pieni hevonen. Calle on erityisesti lasten suosikki mutta jaksaa vahvan runkonsa puolesta kantaa myös aikuisen.

Maria-aasi

Maria on 14-vuotias aasitamma jolla voi lapset ratsastaa. Maria on erittäin kiltti,ystävällinen ja hirvittävän kiinnostunut pihan tapahtumista sekä tietenkin porkkanasta.

HellanTuuteli Helen-aasi

Helen on 6-vuotias pirteä, kiltti ja vekkulimainen aasitamma. Helen osaa vetää kärryjä ja vipeltää agilityrataa.

Hollantilainen herrasmies Ossi 23v.

Ossi on hollantilainen puoliverinen ja erittäin osaava koulu-sekä esteratsu. Ossi rakastaa vauhtia mutta myös metsässä samoilua sekä salaista supattelua ihmisen kanssa.

Sinisen hetken-Silvi

Silvi on 11-vuotias Zemaituka-tamma. Pieni ja pippurinen neiti mahtavilla liikkeillä. Silvi on Nurmolandiassa yksityisomistuksessa mutta tarvittaessa myös asiakaskäytössä.

Lampaat Martta, Prinsessa, Aurora ja Bambi
Lampaat ovat hyvin ihmis(-ja ruoka)ystävällisiä kaikkien kanssa toimeen tulevia, heitä pääsee rapsuttelemaan ja halimaan pihalla.

Lampaat ovat hyvin innokkaita lähtijöitä luontovaellukselle mukaan!

Vuohet Nuppu(äitikuttu), Nami ja Nekku(lapset).

Nämä söpöliinit ovat halittavissa ja pusuteltavissa Nurmolandiassa.Vuohet osallistuvat myös mm.agilityyn sekä luontovaellukselle.

Kanatuiset ja Tima-kukko

Kanatuiset kuopsuttavat ja kaapsuttavat Tima-kukon johdolla Nurmolandian kukkapenkit sekä munivat super maukkaita ja ihanan värisiä munia.

Munia ja kesäkana-vuokraus Nurmolandiasta.

Viiriäiset

Nämä ihanan väriset pienet sirkuttajat munivat söpöjä pikku munia joita voi ostaa Nurmolandiasta.

Minni-Liini Kalkkuna

Minni-Liini on Nurmolandian lemmikkikalkkuna. Minni-Liini on todellä säyseä, syliteltävä kalkkuna-akka. Minni-Liinillä on aika-ajoin myös muutama ystävä kasvamassa ruuaksi.

Kalkkunanmunia myös mahdollista ostaa Nurmolandiasta.

Pupuset

Nurmolandiassa viipeltää 5 erilaista pupua. Nöpö,Ruusu,Rosa,Kurpitsa ja Leijona asuvat ympäri vuoden ulkona ja heitä pääsee silittelemään ja sylittelemään tarhaan.

Tyttöpupusilta odotettavissa poikasia helmikuun alussa -19,oman pupusen ostotiedustelut Evalta!

Mortti ja Mau

Maatiaiskissat Mortti 15v ja Mau 2v vipeltävät pääsääntöisesti omissa menoissaan mutta varsinkin Mortti super hellyydenkipeänä saattaa ilmestyä asiakkaiden jalkoihin kehräämään.

Gorgi-mix Jaager synt. lokakuu-18

Jaager hurmaa kaikki asiakkaat söpöydellään sekä elämän innollaan. Jaagerista tulee Evalle apumies, Jaager koulutetaan lammaspaimeneksi jahka hän ensin lakkaa pelkäämästä niitä lampaita...

Amstaffityttö Jessi 2v

Jessi on erittäin ihmisystävällinen ja reipas nuori neiti. Jessi lähtee useasti joko heppojen mukaan maastoon tai ihmisten kanssa poluille kävelylle.