NURMOLANDIAN ASUKIT ESITTÄYTYY! Kotieläinpiha auki 1.6-3.8 joka to-la, lukuunottamatta juhannuspäivä 22.6, 28-29.6 ja 18-20.7


Äiti Maa Donna 12v.
Donna on Irlannincob tamma ja äärimmäisen rauhallinen, kiltti ja ihmisläheinen hevonen. Donnalla on uskomaton kyky toimia rauhoittavana esimerkkinä ja siksi soveltuu erittäin hyvin terapiatyöhön.Donna on osaava mutta liikkuu mielellään omalla mukavuusalueellaan.

Karamelli-Calle

Calle on kaunis kuin karamelli niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. Calle on vasta 6-vuotias irlannincob ruuna mutta tasainen, osaava ja erittäin kiltti pieni hevonen. Calle on erityisesti lasten suosikki mutta jaksaa vahvan runkonsa puolesta kantaa myös aikuisen.

Nurmolandian moninponi Zinnia. Zinnia on 14-vuotias 95cm shetlanninponi joka on oikea monikäyttöponi. Zinnialla voi ratsastaa talutuksessa, vetää kärryjä,puita, pulkkaa yms sekä käydä päiväkodissa ja vanhusten luona.

Otto islanninpoika 28-vuotta.

Otto on yksityisomistuksessa ja Nurmolandissa hoidossa mutta Otto osallistuu myös jonkun verran asiakastyöhön.

Maria-aasi

Maria on 14-vuotias aasitamma jolla voi lapset ratsastaa. Maria on erittäin kiltti,ystävällinen ja hirvittävän kiinnostunut pihan tapahtumista sekä tietenkin porkkanasta.

HellanTuuteli Helen-aasi

Helen on 6-vuotias pirteä, kiltti ja vekkulimainen aasitamma. Helen osaa vetää kärryjä, toimiii talutusratsuna ja vipeltää agilityrataa.

Hollantilainen herrasmies Ossi 23v.

Ossi on hollantilainen puoliverinen ja erittäin osaava koulu-sekä esteratsu. Ossi rakastaa vauhtia mutta myös metsässä samoilua sekä salaista supattelua ihmisen kanssa.

Nurmolandiassa viipeltää 5 ihanaa pupusta. Leijona, Kurpitsa, Ruusu ja Rosa ovat tyttöjä ja typsyliinien leikattu herrasmies on Nöpö.

Lampaat Martta, Prinsessa, Aurora ja Bambi
Lampaat ovat hyvin ihmis(-ja ruoka)ystävällisiä kaikkien kanssa toimeen tulevia, heitä pääsee rapsuttelemaan ja halimaan pihalla.

Lmapaat ovat saaneet keväällä-19 karitsoita ja karitsatkin ovat nähtävillä ja syliteltävinä.

Lampaat ovat hyvin innokkaita lähtijöitä luontovaellukselle mukaan!

Vuohet Nuppu(äitikuttu), Nami ja Nekku(lapset).

Nämä söpöliinit ovat halittavissa ja pusuteltavissa Nurmolandiassa.Vuohet osallistuvat myös mm.agilityyn sekä luontovaellukselle.

Kanatuiset ja Tima-kukko

Kanatuiset kuopsuttavat ja kaapsuttavat Tima-kukon johdolla Nurmolandian kukkapenkit sekä munivat super maukkaita ja ihanan värisiä munia.

Munia ja kesäkana-vuokraus Nurmolandiasta.

Viiriäiset

Nämä ihanan väriset pienet sirkuttajat munivat söpöjä pikku munia joita voi ostaa Nurmolandiasta.

Minni-Liini Kalkkuna

Minni-Liini on Nurmolandian lemmikkikalkkuna. Minni-Liini on todellä säyseä, syliteltävä kalkkuna-akka. Minni-Liinillä on aika-ajoin myös muutama ystävä kasvamassa ruuaksi.

Kalkkunanmunia myös mahdollista ostaa Nurmolandiasta.

Ankkavankkaset asustelevat Nurmolandissa koko pitkän kesän. Ankkojen nimet ovat Risu, Silmu ja Selectian.

Mortti ja Mau

Maatiaiskissat Mortti 15v ja Mau 2v vipeltävät pääsääntöisesti omissa menoissaan mutta varsinkin Mortti super hellyydenkipeänä saattaa ilmestyä asiakkaiden jalkoihin kehräämään.

Gorgi-mix Jaager synt. lokakuu-18

Jaager hurmaa kaikki asiakkaat söpöydellään sekä elämän innollaan. Jaagerista tulee Evalle apumies, Jaager koulutetaan lammaspaimeneksi jahka hän ensin lakkaa pelkäämästä niitä lampaita...

Amstaffityttö Jessi 2v

Jessi on erittäin ihmisystävällinen ja reipas nuori neiti. Jessi lähtee useasti joko heppojen mukaan maastoon tai ihmisten kanssa poluille kävelylle.