Kotieläinpiha

Kotieläinpihan eläimet ovat Eva ja Jani Nurmisen omistuksessa .


Nurmolandian eläimet ovat kaikki vastuuvakuutettuja.


Otto on yksityishenkilöiden omistuksessa, mutta sovitusti Nurmolandia käytössä.


KOTIELÄINPIHA

LOKAKUU:

SYYSLOMA VIIKONLOPPUNA 20-21.10

KLO 11-16

MAATILATYÖ/ELÄINTENHOITO-PÄIVÄT JA PONSKUPÄIVÄT:

(erillinen ilmottautuminen Evalle)

LOKAKUU:

7.10 KLO 15-17:30 PONSKUPÄIVÄ

28.10 KLO 15-17 ELÄINTENHOITO

MARRASKUU:

10.11 KLO 14-16:30 PONSKUPÄIVÄ
Äiti Maa Donna 11v.
Donna on Irlannin cob tamma ja äärimmäisen rauhallinen, kiltti ja ihmisläheinen hevonen. Donnalla on uskomaton kyky toimia rauhoittavana esimerkkinä ja siksi soveltuu erittäin hyvin terapiatyöhön.Donna on osaava mutta liikkuu mielellään omalla mukavuusalueellaan.


My Little Pony Zinnia 12v
Zinnia on 95cm/painoraja 35kg shetlanninponi ja oikein todellinen lastenponi. Zinnia kulkee talutusratsastuksessa ja kärryjen kanssa missä vaan ja minne vaan, Zinnia on vieraillut myös kouluilla, päiväkodeilla ja vanhusten palvelutalossa.

Islanninpoika Otto 27v

Pieni metsänpeikko poika on yksityisomistuksessa Nurmolandiassa mutta satunnaisessa tuntikäytössä sopimuksen mukaan.

Maria-aasi

Maria on 14-vuotias aasitamma jolla voi lapset ratsastaa. Maria on erittäin kiltti,ystävällinen ja hirvittävän kiinnostunut pihan tapahtumista sekä tietenkin porkkanasta.

Hollantilainen herrasmies Ossi 22v.

Ossi on hollantilainen puoliverinen ja erittäin osaava koulu-sekä esteratsu. Ossi rakastaa vauhtia mutta myös metsässä samoilua sekä salaista supattelua ihmisen kanssa.

Karamelli-Calle

Calle on kaunis kuin karamelli niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. Calle on vasta 6-vuotias irlannincob ruuna mutta tasainen, osaava ja erittäin kiltti pieni hevonen. Calle on erityisesti lasten suosikki mutta jaksaa vahvan runkonsa puolesta kantaa myös aikuisen.

Lampaat Martta, Prinsessa ja Aurora.
Lampaat ovat hyvin ihmis(-ja ruoka)ystävällisiä kaikkien kanssa toimeen tulevia, heitä pääsee rapsuttelemaan ja halimaan pihalla.

Lampaat ovat hyvin innokkaita lähtijöitä luontovaellukselle mukaan!

Viiriäiset

Viiriäisiä 9 kpl kaikissa ihanissa sävyissä.

Viirutytöt munivat ahkerasti ja munia voi ostaa Nurmolandiasta.

Kanatuiset ja Tima-kukko

Kanatuiset kuopsuttavat ja kaapsuttavat Tima-kukon johdolla Nurmolandian kukkapenkit sekä munivat super maukkaita ja ihanan värisiä munia.

Munia ostettavissa Nurmolandiasta.

Kalkkunapariskunta Mauri ja Minni-Liini

Mauri ja Minni-Liini ovat joulukuussa 2017 kuoriutuneet but-mix rotuiset kalkkunat. Pariskunta on erittäin säyseä, jopa liiankin utelias ja touhuavainen pari. He osallistuvat vapaana ollessaan kaikkeen mitä ihmiset tekevät ja tutustuvat mielellään muihin Nurmolandian eläimiin.

Kalkkunanmunia myös mahdollista ostaa Nurmolandiasta.

Pupuset

Nurmolandiassa viipeltää 5 erilaista pupua. Nöpö,Ruusu,Rosa,Kurpitsa ja Leijona asuvat ympäri vuoden ulkona ja heitä pääsee silittelemään ja sylittelemään tarhaan.

Tyttöpupusilta odotettavissa poikasia, oman pupusen ostotiedustelut Evalta!

Mortti ja Mau

Maatiaiskissat Mortti 15v ja Mau 2v vipeltävät pääsääntöisesti omissa menoissaan mutta varsinkin Mortti super hellyydenkipeänä saattaa ilmestyä asiakkaiden jalkoihin kehräämään.

Amstaffityttö Jessi 1v

Jessi on erittäin ihmisystävällinen ja reipas nuori neiti. Jessi lähtee useasti joko heppojen mukaan maastoon tai ihmisten kanssa poluille kävelylle.