Tällä sivulla esittäytyy Nurmolandian eläimet. Nurmolandiasta löytyy heppoja, poneja, aaseja, lampaita, vuohia, kanoja,viiriäisiä, lehmiä, pupuja, koiria ja kissoja. Kesäisin Nurmolandiassa on myös mm.kalkkunoita sekä ankkoja uiskentelemassa aasien tarhan lähteessä. Nurmolandiassa on myös isännän matelija-innostuksen vuoksi Tähti-niminen viljakäärme sekä Väinö-niminen sinikieliskinkki ja parta-agama Yoda,mutta matelijat asuvat sisätiloissa eivätkä ole asiakkaille vapaasti nähtävillä.

KOTIELÄINPIHAN PÄÄSIÄINEN PERUTTU CORONA PANDEMIAN VUOKSI!!

KESÄN AUKIOLOAJAT:

AVAJAISET 6.6 KLO 12-16

MUUTOIN KOKO KESÄN AUKI TORSTAI-LAUANTAI KLO 12-16 6.6-8.8.2020

( EI 2-4.7, 24-25.7, 6.8)

Lempeä jättiläinen Donna 14v

Donna on isokokoinen irlannincob tamma mutta erittäin lempeä, rauhallinen ja ihmisistä välittävä hevonen. Donna on erittäin taitava lajissa kuin lajissa: Donnalla voi mennä tasokasta kouluratsastusta ja hypätä metrin esteitä. Sillä voi reenata ratsastusjousiammuntaa, kaulanaruilua, samoilla metsissä ja vetää rankoja/ahkiota/kärryjä/suksia perässä.

Äitin satuponi, pikkuponi Calle 7v

Calle on myös irlannincob-rotuinen mutta huomattavasti pienempi kuin Donna. Calle on osaava nuorimies jolla on pilkettä silmäkulmassa sekä suuri sydän johon mahtuu monta asiakasta halittavaksi.

Pikku Prinsessa Valkyrja 13v

Vallu on erittäin sievä ja kiltti issikkaneitokainen. Valkyrjan selässä on turvallista ratsastaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Valkyrjalla pääsee kokeilemaan töltin vauhtia-Vallu on ollut aikaisemmin kova menijä islanninhevosten askellajikisoissa!

Pieni metsänpeikko Thotti Tötterström

Thotti on 17 vuotias islanninpoika joka hurmaa kaikki asiakkaat lempeydellään, tyyneydellään ja maailman tasaisimmilla askellajeillaan. Thotti on kunnon maastomopo ja mieletön soturiponi ratsastusjousiammunnassa.

Lehmänkirjava cowgirl Alma 10v

Alma "Almuska Albambiino" on 115cm korkea risteytysponi jolla voi ratsastaa alakouluikäiset lapset aloittelijoista kokeneempiin. Alma on kiltti ja herkkä avuille, liikkuu reippaasti eteenpäin ja on maastovarma ponskuli.

Almassa on Evan epäilyjen mukaan ainakin shettistä ja issikkaa.

Popeda "Popsuli" lehmävasikka eli hieho 1v

Popeda tuli Nurmolandiaan viettämään kesää-19 ystävänsä Pikan kanssa. Pikka on lähtenyt jo seuraavaan kotiin mutta Popeda taitanee jäädä Evan ja asiakkaiden halikamuksi Nurmolandiaan. Popeda on erittäin säyseä ja hyväluontoinen lehmävasikka joka on rodultaa ay eli Ayrshire.

Mymmeli Pyykkö 1v Ylämaankarjan ja Lapinlehmän risteytys hieho.

Tämä söpöliini tukkajumala muutti syyskuun lopulla Nurmolandiaan Popedan uudeksi ystäväksi. Mymmykkä on utelias, ihmisistä kiinnostunut pieni karvaturrukka.

Maria-aasi

Maria on 14-vuotias aasitamma jolla voi lapset ratsastaa. Maria on erittäin kiltti,ystävällinen ja hirvittävän kiinnostunut pihan tapahtumista sekä tietenkin porkkanasta.

HellanTuuteli Helen-aasi

Helen on 6-vuotias pirteä, kiltti ja vekkulimainen aasitamma. Helen osaa vetää kärryjä, toimiii talutusratsuna ja vipeltää agilityrataa.

Nurmolandiassa viipeltää 4 ihanaa pupusta. Leijona, Kurpitsa,  ja Rosa ovat tyttöjä ja typsyliinien leikattu herrasmies on Nöpö. Keväisin on luvassa pupunpoikasia, kysy niistä Evalta!

Lampaat Prinsessa ja Aurora sekä niiden karitsat Einari ja Alisa.
Lampaat ovat hyvin ihmis(-ja ruoka)ystävällisiä kaikkien kanssa toimeen tulevia, heitä pääsee rapsuttelemaan ja halimaan pihalla.Lampaat ovat hyvin innokkaita lähtijöitä luontovaellukselle mukaan!

Vuohet Nuppu(äitikuttu), Nami ja Nekku(lapset).

Nämä söpöliinit ovat halittavissa ja pusuteltavissa Nurmolandiassa.Vuohet osallistuvat myös mm.agilityyn sekä luontovaellukselle.

Kanatuiset ja kuukkelit.

Kanatuiset kuopsuttavat ja kaapsuttavat Arska- ja Lumimies kukkojen johdolla Nurmolandian kukkapenkit sekä munivat super maukkaita ja ihanan värisiä munia.

Munia ja kesäkana-vuokraus Nurmolandiasta.

Viiriäiset

Nämä ihanan väriset pienet sirkuttajat munivat söpöjä pikku munia joita voi ostaa Nurmolandiasta.

Mortti ja Mau

Maatiaiskissat Mortti 16v ja Mau 3v vipeltävät pääsääntöisesti omissa menoissaan mutta varsinkin Mortti super hellyydenkipeänä saattaa ilmestyä asiakkaiden jalkoihin kehräämään.

Pienen pieni vauvakissa Salamander.

Salamander on syntynyt heinäkuussa -19 ja opettelee Mortin johdolla kissan elämää Nurmolandiassa. Mau ei niin uudesta kissasta välitä,mulkoilee vaan ohi mennessää pentua ja tuhahtelee viiksiinsä.

Kehvelikaverit Jessi ja Jaager

Jessi on 3vuotias amstaffityttö ja Jaager vuoden ikäinen gorgi-mixeri poika. Kaverukset leikkivät päivät pitkät yhdessä sekä muiden eläinten kanssa. Molemmat ovat kilttejä ja ihmisystävällisiä koiria jotka rakastavat leikkimistä,metsässä juoksentelua mutta myös silittelyä ja sylittelyä.