SYKSYN2021 LEIRIT JA KURSSIT

SYKSY 2021 ILMOTTAUDU SUORAAN EVALLE!

SYYSKAUSI VK 33-50.

KAIKKI RYHMÄTUNNIT OVAT VARATTUJA MUTTA YKSITYISET VALMENNUKSET JA MUUT PALVELUT ONNISTUVAT PÄIVÄ-AIKOINA SEKÄ VIIKONLOPPUISIN. ILTA-AIKOJA EI OLE VALITETTAVASTI TARJOLLA.

SYKSYN LEIRIT JA KURSSIT:


25-26.9 NURMOLANDIAN SYYSSADE CUP klo 13-16

Lauantaina kisataan RAID235 ja  sunnuntaina Tower110. Kisamaksu 15e( molemmat kisapäivät) ja hevosvuokra 50e(molemmat kisapäivät). Omalle hevoselle tarha/karsinapaikka 25e/la ilta-su päivä( omat heinät ja hoito). Sponsoripalkinnot! Nurmolandian hevoset ovat kaikki varattu-voit jonottaa hevospaikkaa tai tulla omalla hevosella!

18.10 KLO 10-16 RATSUJOUSIAMMUNAN PERUSKURSSI

Suomen ratsastusjousiampujainliiton kouluttajakanditaatti Sonja Honkala tutustuttaa aloittelijat ratsastusjousiammunan pariin. Aamupäivällä harjoitellaan maastakäsin ampumista ja lounaan jälkeen siirretään opitut taidot hevosen selkään. Alaikäraja 7v, jonkun verran ratsastuskokemusta on hyvä olla. Hinta sisältää yllämainitun, varusteet ja välipalan. Hinta 105e.

19.10 klo 10-16 YHDEN PÄIVÄN HEPPALEIRI. TÄYNNÄ

Leirillä hoidetaan omaa hoitoheppaa, ratsastetaan, tehdään talutus-ja maastakäsin harjotteita.Puunataan ponit, varusteet ja pihatot. Tehdään kaikkea mitä heppasteluun kuuluu! Alaikäraja 5v, leiri on alkeis-jatkoleiri. Hinta sisältää lounaan ja välipalan sekä leirivakuutuksen. Leirillä mukana apuopettajia.Hinta 70e.

20.10 klo 10-16 ELÄINTENHOITO-LEIRI 

Eläintenhoito-leirillä tutustutaan kaikkiin 12 eri Nurmolandian eläinlajiin;hoidetaan, ruokitaan ja pidetään niiden elinpaikat puhtaana. Sylitellään ja silitellään eläimiä,  talutetaan ja ratsastetaan hepoilla sekä kokeillaan agilityä tai käydään metsävaelluksella.. Hinta sisältää lounaan ja välipalan sekä leirivakuutuksen. Hinta 65e.

22.10 KLO 11-16 STUNTTIJATKOKURSSI

StunttiJATKOkurssi on temppuratsastuksen eli trick ridingin jatkokurssi. Kurssi sopii niin aikuisille kuin myös lapsille. Teemme kaiken turvallisesti, juuri sillä asteella kuin itse haluat. Voit tulla kertaamaan jo aiemmin opittua tai opettelemaan uusia temppuja. Mikäli sinulla on hyvä urheilutausta, voit osallistua myös ensikertalaisena. Haastamme kehon liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota hauskalla, mieltä virkistävällä tavalla. Kun rikomme perusratsastuksen rajat uusien satulassa tehtävien liikkeiden ja asentojen avulla, kehitämme erityisesti ratsastajan rohkeutta toimia joustavammin ja itsevarmemmin hevosen selässä, harrasti hän arjessaan mitä ratsastuksen alalajia tahansa. Ratsastus tehdään 30min pätkissä kolmen hengen pienryhmissä, jolloin kaikilla käytössä lajiin ihanteelliset trick riding satulat. Halutessasi saat taluttajan, jolloin voit itse keskittyä vain omaan tekemiseesi. Kurssin opettajana toimii Anni Jauhiainen, joka on valmentautunut ja esiintynyt trick ridingissa mm. Alankomaissa. Hinta sisältää yllämainitun lisäksi tukevan välipalan. Hinta 95e

23.10 klo 10-16 RAID-RATA KURSSI

Rata on yksi ratsujousammunnan perusradoista ja mittaa ampujan nopeutta ja osumatarkkuutta. Kurssilla keskitymme hyvän perus ammuntatekniikan harjoitteluun sekä ammuntanopeuden hiontaan.

Nurmolandiassa on ympärivuotinen 200m ratsujousiammuntarata sekä 8 lajiin koulutettua hevosta. Kaksi isoa ja nopeaa lämminveristä, kolme irlanninobia sekä kaksi issikkaa. Ponin pallukka on myös super soturiponi mutta pienen kokonsa vuoksi vain lapsi ampujille.

Valmennuksen opettajana toimii Anni Jauhiainen. Hän on lajissa yksi Suomen menestyneimmistä kilpailijoista, saavutuksinaan useita kansainvälisien kisojen mitaleja.Anni on kiertänyt maailmaa keräten osaamista useiden kansainvälisten huippujen opissa. Ratsujousiammunnan lisäksi hän opettaa trick ridingia ja opiskelee psyykkiseksi valmentajaksi.

Hinta 125e

Hinta sisältää yllämainitun ja lounaan.

Ilmottaudu nurmolandia@gmail.com. Ilmottautumisen yhteydessä maintse mahdollisista ruoka-aine allergioista.

Huomioithan ettei järjestäjä tai ohjaaja ole vakuuttanut kurssilaisia.

Jos tarvitset majoitusta, luhtihuoneistoja perusmukavuuksilla muutaman kilometrin päässä Nurmolandiasta löytyy lomaluhti.fi

Jousiammuntavälineiden vuokraus 10e (sis. jousen, nuoliviinen ja nuolet). Pelkän jousen TAI nuoliviinen vuokraus 5e. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarvitset! Huomioihan, että asiakas on korvausvastuussa vuokrauksen aikana rikkoutuneista tai katoavista välineistä.

24.10 klo 10-16 TORNIRATA-KURSSI

Tower- eli tornirata on yksi ratsujousiammunnan perusradoista, jolla kilpaillaan ympäri maailmaa. Rata mittaa erityisesti ampujan pitkän matkan ammuntakykyä, vakaata istuntaa ja horjumatonta tekniikkaa eri ammuntasuunnissa. Tällä kurssilla pureudumme tornirataan yksityiskohtaisesti, keskittyen erityisesti sen vaatimaan istuntaan ja pitkän matkan ampumiseen, jotka mahdollistavat tällä radalla onnistumisen. Lisäksi käymme läpi teoriaa psyykkisestä harjoittelusta ja valmistautumisesta esimerkiksi kilpailuihin. Valmennuksen opettajana toimii Anni Jauhiainen. Hän on lajissa yksi Suomen menestyneimmistä kilpailijoista, saavutuksinaan useita arvokisamitaleja. Anni on kiertänyt maailmaa keräten osaamista useiden kansainvälisten huippujen opissa. Ratsujousiammunnan lisäksi hän opettaa trick ridingia ja opiskelee psyykkiseksi valmentajaksi.

Hinta sisältää yllämainitun lisäksi lounaan. Hinta 125e

Jousiammuntavälineiden vuokraus 10e (sis. jousen, nuoliviinen ja nuolet). Pelkän jousen TAI nuoliviinen vuokraus 5e. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarvitset! Huomioihan, että asiakas on korvausvastuussa vuokrauksen aikana rikkoutuneista tai katoavista välineistä.


20-21.11 MIHAI COZMEI RATSUJOUSIAMMUNTA KLINIKKA

Lisätiedot myöhemmin.