PALVELUT JA HINNOITTELU

 
 

PALVELUT

MEILLÄ VOIT MAKSAA KÄTEISELLÄ JA PANKKIKORTILLA!!

-Kotieläinpiha (huomioi aukioloajat) 5€/asiakas (alle 1vuotiaat ilmaiseksi)

-Eläintenhoito-hetki 30€/2h/henk (ei ikärajaa)

(eläimiin tutustumista, hoitamista, maatilan töitä, pienet eväät)

-Syntymäpäivien vietto Nurmolandiassa  5-10 juhlijaa 80e/ 90-120min tai 11-20 juhlijaa 150€/90-120min

(Nurmolandia tarjoaa paikan, ohjelman ja eläimet vieraiden ihmeteltäväksi, valittavana ohjelmanumeroksi talutusratsastus/lammas-vuohi agility )

-Polttari-toiminta alk.40€/1,5h

(polttarisankari pääsee maatilahommiin ja ratsastamaan/tekemään lampaiden-vuohien kanssa agiltiyrataa. Talvella myös ahkioajelu tai hiihtoratsastus)

-KAHDEN PÄIVÄN ALKEIS TAI JATKO RATSASTUSLEIRI klo 10-16 140e

-Leirillä puuhastellaan heppojen kanssa koko päivä, toisena päivänä ratsastamme kentällä ja toisena päivänä hyppäämme kentällä tai maastoilemme, leiriläisten toiveiden mukaisesti. Leirillä tutustumme hevosten varusteisiin, hoitamiseen sekä ruokkimiseen, kavioiden vuolemiseen kuin myös maastakäsittelyyn ja pieneen kouluttamiseen( operantti ehdollistaminen, naksutinkoulutus). Leirillä syömme molempina päivinä maittavan kotiruokalounaan sekä herkullisen välipalan. Leiriläiset ovat vakuutettuja.

-MINÄ MINUSSA JA HEVOSESSA-LEIRI aikuisten klo 10-15 70e

-Leirillä käytämme ratkaisukeskeisen psykoterapian toimintatapoja itsetutkiskeluun ja tunteiden tunnistamiseen hevosten toimiessa suunnan näyttäjinä sekä apureina. Meditoimme yhdessä hevosten kanssa, hoidamme ja teemme yhteisiä asioita hevosten kanssa sekä pidämme yhteisen rumpupiirin. Kokemusta ratsastamisesta ei tarvitse olla, ratsastajan taidot eivät ole avainasemassa tällä leirillä. Syömme kasvispainotteissen kotiruokalounaan sekä herkullisen välipalan.

-PILATES+RATSASTUS-KURSSI KLO 10-16 95e tai oman hevosen kanssa 75e, kuunteluoppilas 55e

-Kurssin aikana teemme pilates-ja kehonhallintaharjoituksia , siirrämme nämä opit hevosen selkään ja käymme läpi istunnan teoriaa. Kurssin ohjaajana Suvin Tuulet Suvi Suur-Inkeroinen(  www.tietoinenratsastus.suvintuulet.fi). Keittolounas 5e

-ELÄINTENHOITO-KURSSI klo 17-19, kaikki 3pvä 60e tai yksittäin 20e

-Kurssilla ensimmäisellä kerralla hoidamme Nurmolandian kaikkia eläimiä, toisella kerralla tutustumme erityisesti hevosiin ja taluttelemme sekä ratsastamme ja kolmannella kerralla teemme kentälle agilityradan vuohille ja lampaille. Kurssilla tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

-RATSASTUSJOUSIAMMUNTAKURSSI klo 17-20 95e

- Suomen ratsastusjousiampujainliiton kouluttajakanditaatti Sonja Honkala tutustuttaa ensimmäisenä kurssi-iltana kurssilaiset lajin pariin sekä opettaa perusteet jousipyssyllä maasta ampumiseen. Toisena kurssipäivänä siirrämme opitut taidot hevosen selkään ja harjoittelemme ampumaan jousipyssyllä selästä. Alaikäraja 7v, jonkun verran ratsastustaitoa on hyvä olla alla. Välineet ja välipala kuuluvat hintaan.

-TÄTISTUNTTIKURSSI klo 15-19 95e

-Temppuratsastuksen eli trick riding-peruskurssi.  Kehon liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaaton haastamista hauskalla ja turvallisella tavalla. Kouluttajana Anni Jauhiainen joka itse harjoittelee lajia Alankomaissa.

-TORNI-RATA KURSSI klo 15-20 105e

- Opit ja vinkit radalla menestymiseen! Nopean ammunnan peruspilarit sekä eri etäisyyksistä ampumista aina 50m saakka. Opettajana Anni Jauhiainen, Suomen kokenein ja menestynein kansainvälisen tason kilpailija. Annilla on hallussaan unkarilaisen ja torniradan SM ja hän on mm.Suomen 2019 rankingin johtava kilpailija.

-PUUHAPÄIVÄ klo 10-16 60e

-Puuhapäivässä hoidamme Nurmolandian eläimiä, heppastelemme, käymme metsäretkellä, pelaamme, leikimme, teemme keppari ja agilityradan kentälle, syömme kotiruokalounaan sekä välipalan ja vietämme aikaa yhdessä ulkona.

-YÖTTÖMÄN YÖN VAELLUS kokeneille klo 22-01 60e

-Vaellamme hevosilla pitkin hiekkateitä ja metsäpolkuja, käymme Päijänteen rannassa kahlaamassa ja nautimme hevosista, yöttömästä yöstä ja luonnosta.

-Ryhmät: alk.4-9 henk. 80€/1-2h, isot ryhmät/seurueet 10-20 henk 140€/1-2h ja 21-30 henk 180€ 1-2h. ISOT RYHMÄT +30 henk HINNOITTEU ERIKSEEN.

(eläimiin tutustumista, maatilatöitä,lisämaksusta talutusratsastus ja keittolounas.)

-Luontovaellus eläinten kanssa alk.2-4 henk 50€/2h, 6-8 80e

(mukaan lähtee halutessaan vuohet,lampaat,aasit, poni tai koirat)

-Ohjattu ratsastustunti kentällä tai maastossa

Pienryhmässä: 30min/15e, 45min/20e ja 60min/25e

Yksityis: 30min/20e, 45min/25e ja 60min/35e

n.2tunnin MAASTO osaaville ratsastajille 45e

(ratsastaja laittaa itse ponin/hevosen kuntoon ja purkaa ratsastuksen jälkeen)

-Talutusratsastus kentällä/maastossa 30min/20e

(poni tai hevonen, laitetaan yhdessä poni/hevonen kuntoon, ratsastellaan kentällä/maastossa ja puretaan yhdessä poni/hevonen, ei ikärajaa)

Hevosen/ponin  vuokraus osaavalle ratsastajalle 20€/kerta

(n. 2 tuntia/ kerta. Sisältää itsenäistä ratsastusta/metsäkävelyä tms 1-1,5h ja hevosen hoito Tästä neuvoteltava Evan kanssa)

-Eläinkommunikointi

Elossa tai edesmenneen eläimen kanssa kommunikointi. Kirjallinen selvitys kommunikoinnista. 35e

-Reiki ja Silent Healing-energiahoito

Kestoltaan n.60minuuttia. Joko Nurmolandiassa tai asiakkaan kotona.

35e plus mahdolliset bensakulut 0,40snt/km.

-Kotipalvelu lapsiperheille/ikääntyneille/kehitysvammaisisille 33€/h

(myös sairaan/tukea tarvitsevan lapsen hoito ,imetystuki, mahdollisuus maksaa Jämsän kaupungin myöntämillä palveluseteleillä, kotitalousvähennys)

Lapsi/vanhusparkki toiminta 14€/h

(lyhytaikaista hoitoa pääsääntöisesti ulkona Nurmolandiassa,lasten kanssa leikkien ja ihmetellen eläimiä,vanhusten kanssa oman fyysisen jaksamisen mukaisesti eläinten ihmettelyä ja maalaismaisemasta nauttimista )

Huomioithan ettei asiakkaita ole vakuutettu Koti- ja eläinpalvelu Nurmolandia puolesta!

Mikäli palveluista ei löytynyt juuri Sinulle sopivaa, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä!


HINNAT SISÄLTÄVÄT 10-24%ALV!!!

PERUTUSMAKSU 50% ALKUPERÄISESTÄ HINNASTA! Ratsastustunnit tulee peruuttaa edellisenä päivänä viimeistään klo 12. Isompien palveluiden peruutusaika on 7vrk jonka jälkeen perumisesta peritään palvelun hinnasta 50%.