PALVELUT JA HINNOITTELU

 
 

PALVELUT

MEILLÄ VOIT MAKSAA KÄTEISELLÄ JA PANKKIKORTILLA!!

-ELÄINTENHOITO-HETKI 35€/1h/1-2 henkilöä, 3-5 henkilöä 20e/asiakas.

(eläimiin tutustumista, hoitamista, maatilan töitä, )

-SYNTTÄRIT NURMOLANDIASSA  5-10 juhlijaa 80e/ 90-120min tai 11-20 juhlijaa 150€/90-120min

(Nurmolandia tarjoaa paikan, ohjelman ja eläimet vieraiden ihmeteltäväksi, valittavana ohjelmanumeroksi talutusratsastus/lammas-vuohi agility )

-POLTTARIT NURMOLANDIASSA alk.55€/60h

(polttarisankari pääsee maatilahommiin ja ratsastamaan/tekemään lampaiden-vuohien kanssa agiltiyrataa. Talvella myös ahkioajelu tai hiihtoratsastusta.

-SOTURIPÄIVÄT LAPSILLE KLO 10-12 JA KLO 13-15 45e

Soturipäivässä lapset pääsevät kokeilemaan pehmomiekoilla oikeaa viikinkimiekkailua sekö ratsastusjousiammuntaa! Soturit jaetaan kahteen ryhmään jossa toisen ryhmän taistellessa viikienkien kanssa miekoilla, harjoittelee toinen ryhmä jousiammuntaa maasta ja ratsujousiammuntaa hepan selästä! Välipalan jälkeen ryhmien vaihto. Ohjaajina Jyväskyläläisen Harjun Kaartin jäsenet sekä Nurmolandian ratsujousiampujat Eva Nurminen ja Sonja Honkala

AIKUISTEN MIEKKAILUKURSSI KLO 11-15 75e

Kurssilla tutustutaan viikinkimiekkailuun. Viikinkimiekkailu on taistelulajista johdettu combat show sport laji jossa osallistujat miekkailevat oikeilla mutta tylpillä teräsaseilla ja voittaja ratkeaa taitojen perusteella. 4h kurssilla saat lyhyen esittelyn lajiin ja sen historiaan sekä harrastusmahdollsuuksiin Suomessa. Tämän jälkeen osallistujille opetetaan miekkailun perusteita ja he pääsevät kokeilemaan miekkailua puisilla harjoitumiekoilla. Kurssin lopuksi kokeneet taistelijat näyttävät miltä meno näyttää kun lajiin on päästy sisälle. Ikäraja väh. 16-vuotta.

-ELÄINTENHOITO-LEIRI KLO 10-16 65e

-Leirillä tutustumme Nurmolandian 14 eri eläinlajiin;hoidamme, ruokimme, pidämme elinolot siistinä, taluttelemme yms eläimiä. Syömme maittavan lounaan sekä pienen välipalan. Tutustumme hieman syvemmin hevosiin ratsastaen eri varusteilla ratsastuskentällä.Leiriläiset ovat vakuutettuja.

-RATSASTUSJOUSIAMMUNTAKURSSI PERUS klo 10-16 105e

- Suomen ratsastusjousiampujainliiton kouluttajakanditaatti Sonja Honkala tutustuttaa aloittelijat ratsastusjousiammunan pariin. Aamupäivä harjoitellaan maastakäsin ampumista ja lounaan jälkeen siirretään opitut taidot hevosen selkään. Alaikäraja 7v, jonkun verran ratsastuskokemusta on hyvä olla. Hinta sisältää lounaan ja kahvin, varusteet, hevosvuokran ja ohjauksen.

RATSASTUSJOUSIAMMUNTA KLINIKAT KOKENEILLE  klo 10-16 125e

Tekniikkaa, taitoa, eri ratoja, kisaamista. Jokaisen kouluttajan erikois osaamista! Hinta sisältää lounaan, kahvin, ohjauksen ja hevosvuokran.

RATSASTUSJOUSIAMMUNNAN ISTUNTAKLINIKKA 35e

Ratsastusjousiammunta asennon- ja istunnan hioamista ratsastuskentällä.

TEMPPURATSASTUS ELI TRICK RIDING KLO 11-15 95e

Temppuratsastus kurssi on suunnattu kaiken ikäisille itsensä haastajille, jotain muutakin kun perus ratsastusta haluaville lapsille ja aikuisille. Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia temppuja turvallisissa olosuhteissa, ensiksi harjoittelemalla puomilla ja seuraavaksi hevosen selästä. Ohjaajana Anni Jauhiainen joka on harjoitellut trick ridingia mm.Alankomaissa. HInta sisältää ohjauksen, hevosvuokran ja tukevan välipalan.

-YÖTTÖMÄN YÖN VAELLUS kokeneille klo 22-01 75e

-Vaellamme hevosilla pitkin hiekkateitä ja metsäpolkuja, käymme Päijänteen rannassa kahlaamassa (kesällä) ja nautimme hevosista, yöttömästä yöstä ja luonnosta.

-Ryhmät: alk.4-9 henk. 80€/1-2h, isot ryhmät/seurueet 10-20 henk 140€/1-2h ja 21-30 henk 180€ 1-2h. ISOT RYHMÄT +30 henk HINNOITTEU ERIKSEEN.

(eläimiin tutustumista, maatilatöitä,lisämaksusta talutusratsastus ja keittolounas.)

-LUONTOVAELLUS ELÄINTEN KANSSA alk.2-4 henk 50€/n.2h, 6-8 80e

(mukaan lähtee halutessaan vuohet,lampaat,poni tai koirat)

-OHJATTU RATSASTUS KENTÄLLÄ TAI MAASTOSSA

Pienryhmässä: 30min/18e, 45min/23e ja 60min/28e

Yksityis: 30min/30e, 45min/35e ja 60min/45e

Kaksarit: 30min/ 25e/ratsastaja, 45min/30e/ratsastaja, 60min/35e/ratsastaja

n.2tunnin MAASTO osaaville ratsastajille 65e

(ratsastaja laittaa itse ponin/hevosen kuntoon ja purkaa ratsastuksen jälkeen)

-TALUTUSRATSASTUS kentällä/maastossa 30min/30e

(poni tai hevonen, laitetaan yhdessä poni/hevonen kuntoon, ratsastellaan kentällä/maastossa ja puretaan yhdessä poni/hevonen, ei ikärajaa)

-ELÄINKOMMUNIKOINTI

Elossa tai edesmenneen eläimen kanssa kommunikointi. Kirjallinen selvitys kommunikoinnista. 45e

-REIKI JA SILENT HEALING HOITO, RUMPUHOITO

Kestoltaan n.60minuuttia. Joko Nurmolandiassa tai asiakkaan kotona.

45e plus mahdolliset bensakulut 0,40snt/km.

-KOTIPALVELU LAPSIPERHEILLE 33€/h

(myös sairaan/tukea tarvitsevan lapsen hoito ,imetystuki, mahdollisuus maksaa Jämsän kaupungin myöntämillä palveluseteleillä, kotitalousvähennys)

Huomioithan ettei asiakkaita ole vakuutettu Koti- ja eläinpalvelu Nurmolandia puolesta!

Mikäli palveluista ei löytynyt juuri Sinulle sopivaa, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä!


HINNAT SISÄLTÄVÄT 10-24%ALV!!!

PERUTUSMAKSU 50% ALKUPERÄISESTÄ HINNASTA! Ratsastustunnit tulee peruuttaa edellisenä päivänä viimeistään klo 12. Isompien palveluiden peruutusaika on 7vrk jonka jälkeen perumisesta peritään palvelun hinnasta 50%.