Eläinkommunikointi ja Silent Healing/Reiki-energiahoito


Olen valmistunut 5/2019 Eläinkommunikoinnin Mestariksi sekä Silent Healing-hoitajaksi Maiccu Kostiainen/animalstalk-kurssilta.Kurssin aikana olen tehnyt n. 50 harjoittelukommunikointia ja silent healing-hoitoa, eläinkunnassa on ollut metsäneläimet, tuotantoeläimet sekä kotieläimet.


Olen myös suorittanut Reiki 1-kurssin ja vastaanottanut Reiki-virityksen.

Eläinkommunikointi on ihmisen ja eläimen välistä intuitiivistä viestintää joka tapahtuu telepaattisesti ja eri aistien välittämien tietojen kautta. Omistaja voi pyytää vastauksia kysymyksiin tai muuten vain kuunnella eläimen omia mielipiteitä ja asioita omistajalle. Voin tehdä kommunikoinnin livenä tai kuvan kautta, elossa olevalle tai edemenneelle eläimelle.

Kommunikoinnista saa aina kirjallisen palautteen.

Etäkommunikointi kuvasta 35e

Lähikommunikointi 35e+0,50snt/km

Lisätietoja www.animalstalk.fi

Silent healing ja Reiki-energiahoito on universumin energian kanavointia minun kauttani asiakkaaseen. Teen energiahoitoja eläimille ja ihmisille. Energiahoidossa eheytän, voimaannutan ja lievitän esim.kipuja asiakkaassa. Energiahoito perustuu universumin positiivisen energian kanavointiin asiakkaaseen ja hänen negatiivis-sävytteisiin kohtiin kehossa. Hoito tehdään vaatteet päällä ja asiakkaan tulee vain maata paikallaan. Hoidon aikana nousseista kuvista tai tuntemuksista keskustelen hoidon jälkeen asiakkaan kanssa.

Lähihealing/Reiki joko Nurmolandiassa tai asiakkaan kotona 35e+0,40snt/km

Kesto n.60min.

Nurmolandiassa tehtävä hoito voidaan tehdä ulkona eläinten läheisyydessä. Eläimet omalla energiallaan vahvistavat hoitoa ja saavat siitä myös itsekin.