Eläinkommunikointi,Silent Healing/Reiki-energiahoito, rumpuhoidot


Olen valmistunut 5/2019 Eläinkommunikoinnin Mestariksi sekä Silent Healing-hoitajaksi Maiccu Kostiainen/animalstalk-kurssilta.Kurssin aikana olen tehnyt n. 50 harjoittelukommunikointia ja silent healing-hoitoa, eläinkunnassa on ollut metsäneläimet, tuotantoeläimet sekä kotieläimet.

Kolmen vuoden aikana Eva on tehnyt lähes 200 kommunikointia eri eläinten, yleensä hevosten, koirien ja kissojen kanssa.


Olen myös suorittanut Reiki 1- ja 2-kurssin ja vastaanottanut Reiki-virityksen. Olen opiskellut shamanismia sekä teen shamanistisia matkoja ja rumpuhoitoja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Eläinkommunikointi on ihmisen ja eläimen välistä intuitiivistä viestintää joka tapahtuu telepaattisesti ja eri aistien välittämien tietojen kautta. Omistaja voi pyytää vastauksia kysymyksiin tai muuten vain kuunnella eläimen omia mielipiteitä ja asioita omistajalle. Voin tehdä kommunikoinnin livenä tai kuvan kautta, elossa olevalle tai edemenneelle eläimelle. Huomioithan ettei eläinkommunikointi korvaa missään nimessä eläimen eläinlääkärin tutkimusta. Eläimen kivun ilmetessä tulee ensisijaisesti olla yhteydessä eläinlääkäriin.

Kommunikoinnista saa aina kirjallisen palautteen.

Etäkommunikointi kuvasta 45e

Lähikommunikointi 45e+0,50snt/km

Lisätietoja www.animalstalk.fi

Silent healing ja Reiki-energiahoito on universumin energian kanavointia minun kauttani asiakkaaseen. Teen energiahoitoja eläimille ja ihmisille. Energiahoidossa eheytän, voimaannutan ja lievitän esim.kipuja asiakkaassa. Energiahoito perustuu universumin positiivisen energian kanavointiin asiakkaaseen ja hänen negatiivis-sävytteisiin kohtiin kehossa. Hoito tehdään vaatteet päällä ja asiakkaan tulee vain maata paikallaan. Hoidon aikana nousseista kuvista tai tuntemuksista keskustelen hoidon jälkeen asiakkaan kanssa. Rumpuhoidossa mukanani ovat rumpu ja helistin.

Lähihealing/Reiki,hoitava rumpuHoito joko Nurmolandiassa tai asiakkaan kotona 35e+0,40snt/km

Kesto n.60min.

MYÖS RUMPUPIIRIT!

Nurmolandiassa tehtävä hoito voidaan tehdä ulkona eläinten läheisyydessä. Eläimet omalla energiallaan vahvistavat hoitoa ja saavat siitä myös itsekin.