AJANKOHTAISTA!!


KUUTAMORATSASTUS 26.1 KLO 21-22!! Varaa paikkasi Evalta.


Hiihtolomalla leireilemään!


25.2 klo 9-16 Ratsastusleiri

Leiri on tarkoitettu jo jonkun verran ratsastaneille lapsille, +5v. Leirillä puuhastellaan Nurmolandian heppojen kanssa, tutustutaan hevosten lajityypilliseen eloon ja oloon, erilaisiin varusteisiin, ruokintaan ja laumakäyttäytymiseen. Syömme lounaaksi maittavaa kotiruokaa sekä huilaamme ohjatun ratsastustunnin jälkeen( ohjaaja Riika Lindell/Grey Stable)  herkkuvälipalan merkeissä. Leiriläiset jaetaan kahteen tasoryhmään. Leiriläiset ovat vakuutettuja, kypärän saa lainaan tallilta. Hinta 70e.

www.greystable.fi

26.2.klo 10-16 Kouluikäisten eläinleiri

Kouluikäisten eläinleirillä tutustumme Nurmolandian eri eläimiin; niiden hoitoon, ruokintaan, puhtaana pitoon sekä lajityypilliseen käyttäytymiseen. Rakennamme myös vuohille ja lampaille agilty-radan sekä kokeillemmme hiihtoratsastusta ja ponipulkkailua. Syömme lounaaksi maittavaa kotiruokaa sekä herkkuvälipalan. Leiriläiset ovat vakuutettuja. Hinta 55e.

27.2 klo 10-16 Alle kouluikäisten eläinleiri

Alle kouluikäisten eläinleirillä tutustumme Nurmolandian eri eläimiin; niiden hoitoon, ruokintaan, puhtaana pitoon sekä lajityypilliseen käyttäytymiseen. Rakennamme myös vuohille ja lampaille agilty-radan sekä kokeillemmme hiihtoratsastusta ja ponipulkkailua. Syömme lounaaksi maittavaa kotiruokaa sekä herkkuvälipalan. Leiriläiset ovat vakuutettuja. Hinta 55e

2.3 klo 10-16 Aikuisten ratsastusleiri

Aikuisten ratsastusleirillä keskitymme ensisijaisesti hyväksyvään ilmapiiriin sekä läsnäoloon eläinten ja muiden leiriläisten kanssa. Hoidamme Nurmolandian hevosia rauhalliseen tahtiin voimaantuen ja eheytyen,nauttien hevosen läsnäolosta ja energiasta. Ratsastamme rauhallisen maastolenkin turvallisessa metsässä, jos et halua ratsastaa voit myös lähteä hevosta/aasia taluttaen mukaan. Syömme maittavan kotiruoka lounaan sekä päiväkahvit nisuineen. Kypärän saa lainaan tallilta.

Hinta 70e


Eläin+heppakerho 15.3, 16.3 ja 17.3

Perjantaina 15.3 klo 17-19 tutustumme Nurmolandian eri eläimiin, niiden hoitoon, ruokintaan sekä käyttäytymiseen.

Lauantaina 16.3 klo 14-16 hoidamme Nurmolandian heppoja ja ratsastelemme omien taitojen mukaan(talutettuna tai itsenäisesti ohjaten)

Sunnuntaina 17.3 klo 14-16 rakennamme Nurmolandian vuohille ja lampaille agiltiy-radan sekä kokeilemme hiihtoratsastusta ja ponipulkkailua.

Hinta kaikilta kolmelta kerralta 40e, yksittäinen kerta 15e. Kerholaiset ovat vakuutettuja.ILMOTTAUDU EVALLE, paikkoja rajoitettu määrä!

TULOSSA:

Eläintenhoito-päivät: Maatilatyö-päivillä puuhastelemme maatilantöitä sekä hoidamme/pusuttelemme Nurmolandian eläimiä. 20€/asiakas.Hintaan sisältyy ohjaus,nokipannukahvi/mehu sekä nuotiomakkara.ILMOTTAUDU EVALLE!

Ponskupäivä: Tarkoitettu perheen pienimmille ,n.alle 5-vuotialle. Ponskupäivässä perheen pienimmät pääsevät tutustumaan poneihin ja heppoihin sekä hoitamaan,halipusuttelemaan että ratsastamaan/ajamaan ponilla oman aikuisen kanssa. Hinta 35e lapsi+aikuinen,lisäsisarus 5e. Hintaan sisältyy alv,nuotiomakkara ja mehu sekä lapsen vakuutus. ILMOTTAUDU EVALLE!